TIGA Bulan Kahwin Masih Dara..’Tongkat Ali 2 Minit!’ – Ustaz Azhar Idrus


This Ancient Chinese Secret Gives William His

First Rock-Hard Erection Since 2010…

sex crisis

Click Here To Learn More

 

 

*Ujian Orang Beriman* [Kitab 40 Hadith Akhir Zaman] Siri 12]
Masjid Titian Baru, Kuala Terengganu
05 Julai 2012

Ustaz Azhar (Original)

Blog UAI

Klip Soal Jawab Agama Ustaz Azhar Idrus

Beli VCD Online ALIASSALAM

PENGEDAR SAH CD/VCD YANG ORIGINAL KELUARAN ALIASSALAM:
K TRG: Che Mohd: 0199274186/0179100958
LOSONG: Nazri: 0199256156
BATU 6: Abd Rahim: 0179660266
KUALA IBAI: Ju: 0199915568
DUNGUN: Ahmad Jefri: 0139807076
KEMAMAN: Md Zahariza: 0129892325
SELANGOR: Hj Mohd Rapi:0133990239
KUALA LUMPUR: Roslina: 0173106282
KEDAH: Aizat: 0195121054
KELANTAN: Rosli Ngah: 0139898867
TEMERLOH: Annuar: 0199316843
ENDAU/MERSING: Zam Abd Wahab: 0167768789
MELAKA: Khairul Azhar: 0192457253
KUANTAN: Hj Hashim: 0199824009
JOHOR: Jafry: 0137556016

Download Kuliyah MP3

Dengar Al-Quran MP3 (beserta terjemahan)

Download Al-Quran MP3

Al-Quran

TIGA Bulan Kahwin Masih Dara..'Tongkat Ali 2 Minit!' - Ustaz Azhar Idrus

*Ujian Orang Beriman* [Kitab 40 Hadith Akhir Zaman] Siri 12]
Masjid Titian Baru, Kuala Terengganu
05 Julai 2012

Ustaz Azhar (Original)
http://www.facebook.com/Ustaz.Azhar.Idrus.Original

Blog UAI
http://ustazazhar.com/v01/

Klip Soal Jawab Agama Ustaz Azhar Idrus
http://www.facebook.com/UstazYouTube

Beli VCD Online ALIASSALAM
http://www.aliassalam.com.my

PENGEDAR SAH CD/VCD YANG ORIGINAL KELUARAN ALIASSALAM:
K TRG: Che Mohd: 0199274186/0179100958
LOSONG: Nazri: 0199256156
BATU 6: Abd Rahim: 0179660266
KUALA IBAI: Ju: 0199915568
DUNGUN: Ahmad Jefri: 0139807076
KEMAMAN: Md Zahariza: 0129892325
SELANGOR: Hj Mohd Rapi:0133990239
KUALA LUMPUR: Roslina: 0173106282
KEDAH: Aizat: 0195121054
KELANTAN: Rosli Ngah: 0139898867
TEMERLOH: Annuar: 0199316843
ENDAU/MERSING: Zam Abd Wahab: 0167768789
MELAKA: Khairul Azhar: 0192457253
KUANTAN: Hj Hashim: 0199824009
JOHOR: Jafry: 0137556016

Download Kuliyah MP3
http://www.mymaktabaty.com/
Dengar Al-Quran MP3 (beserta terjemahan)
http://www.surah.my/
Download Al-Quran MP3
http://www.emobilez.com/islam/Holy-Quran-Full-in-mp3-format/
Al-Quran
http://quran.com/

23 thoughts on “TIGA Bulan Kahwin Masih Dara..’Tongkat Ali 2 Minit!’ – Ustaz Azhar Idrus

  1. As’salammualaikum,
    Kami menawarkan produk & perkhidmatan mewaqafkan/menjual rehal untuk
    individu atau instutusi dimana rehal tersebut akan dihantar
    ke rumah anak yatim, maahad tahfiz, surau, masjid, sekolah, universiti dan
    saluran lain yang bersesuaian.

    sesungguhnya firman Allah S.W.T
    “Ketika anak manusia meninggal dunia maka terputuslah amal perbuatanya,
    kecuali tiga perkara: sedekah jariyah, ilmu yang bermanfaat, dan anak saleh
    yang mendoakanya.”

    Keterangan lanjut sila rujuk :
    http://www.mudah.my/Rehal+Meja+Laptop+Penghantaran+seluruh+negara-25305609.htm
    

  2. Kalo x tanye soalan yg x masuk akal tu x boleh ke? Jgn la nak cuba2 nk
    buatkan diri tu nmpk mcm jahil sgt. Bkn ape, kdg2 org kite ni suka bertanya
    soalan yg sbnrnye boleh pakai akal logic kot. Instead tanya soalan yg
    obvious, why not korg tanye soalan yg jawabannya bercabang drpd common
    answer atau buku teks. Contoh, tanyalah soalan yg mungkin x ramai org tanya
    tapi ianya berguna utk kita sbg panduan dlm agama hidup kita.

  3. Example yg aku boleh bagi; uztaz, katakan kalau sesebuah Negara itu
    bukanlah berstatus sbg sebuah Negara Islam tapi majoriti penduduk disitu
    adalah Muslim (contohnye Germany) Dan food technologist Negara mereka tiada
    sijil pengesahan halal. Bolehkah Kita sbg Muslim di Negara itu request utk
    dptkan sijil pengesahan halal dlm food technologist bagi negara itu
    sedangkan negara tersebut menggunakan legislation non-Islamic? Kan soalan
    mcm Tu lebih elok Dan meluas? Drpd tanya ustad kalo hukum x basuh najis apa
    dia… SMH*

  4. ppuan curang klau suami power dia melutut mintak maaf smpai sanggup bunuh
    diri klau tak di terimah balik..ubat2 semua ni memudaratkan kesehatan
    je..jadi gali dlm masa 5 minit boleh squar 3+1 kadang 3+0 kita laki boleh
    squar 3 ppuan tak mahu dah. Bawah pusingan ke seturusnya..tq ustaz

  5. Mudah bila pandai caranya , sambil setubuh belai isteri molek2 , sambil
    berdayung lebihkan kepala Zakar di Kelentit isteri ini akan buat isteri
    lebih cepat Klimaks tanpa perlu mengukur dan menunggu berjam jam lamanya

  6. @Muhammad Suhaimi91 oh ko cakap lebeh.. Hukuman ko main dgn satu perempuan
    je la jawap nya sampai bila bila.. Tangan lagi ketat dan sedap dari puki..
    Lagi baik kawen 4… Sume pmpuan yg lelaki dah penah main sume lain nak bg
    klimak.. Ada suke klimak dalam pantat.. Ada suke kelentit klimak..tak
    sama..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *